Gentle Reminder

Harga yang dipamerkan adalah hanya sebagai rujukan.

Harga KEK/ CUPCAKE adalah berbeza mengikut jenis kek, saiz, berat, decoration (buttercream dan/ atau fondant, ganache, gumpaste flower dan figurine, edible image dll deco)

Tempahan dalam tempoh 48 jam hanya untuk kek saiz 8 inci, maksimum 2kg dengan deco yang simple, hanya untuk pick up di rumah saya atau delivery sekitar Klang dan Shah Alam.

Untuk kek yang bersaiz besar atau bertingkat atau memerlukan deco yang agak detail, juga untuk delivery luar dari Klang dan Shah Alam, sila buat tempahan sekurang kurangnya seminggu lebih awal.

Sila hubungi Admin Bakery MakLong untuk perbincangan lanjut;

SMS: 012-3907276
Facebook: Bakery MakLong
Instagram: #bakerymaklong
Email: bakerymaklong@gmail.com

Friday, October 31, 2014

Dulu, kini selamanya... Bakery MakLong

Assalamualaikum

Berhabuk, bersawang rumah pertama saya. Lama sudah tak menjenguk kesini. Mentang mentang la ada rumah baru di facebook dan instagram. Selalu bertandang disana, hampir terlupa nak bertamu disini.

Alhamdulillah, Bakery MakLong masih berteguh, walau ada sedikit hiccups yang melemahkan semangat. Tapi tak pe, jika tiada cabaran,bagaimana kita nak maju... bukan?

Insyaallah, saya akan lebih kerap menghiasi rumah pertama saya dengan sajian bergambar hasil tangan saya.

Untuk update yg lebih cepat dan terkini, boleh la ke facebook fanpage kami Bakery MakLong dan ke instagram kami alia830.

Blog post tanpa gambar tak Syiok kan? Jadi sila jamu mata dengan sebahagian hasil kerja saya.

Pada yang ingin menempah, boleh terus whatsapp atau sms saya di 012-3907276.

Hingga kita bertemu lagi.

Assalamualaikum

No comments: